Καλημέρα!ΕΣΠΑ

Η εταιρεία

Όλα ξεκίνησαν στις 3 Δεκεμβρίου το 2012, όταν αποφασίσαμε να δώσουμε τη δική μας πινελιά στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής.

Συλλέγοντας εμπειρίες και τεχνογνωσία μέσα από ποικίλες επαγγελματικές διαδρομές ξεκινήσαμε να χτίζουμε το όνειρό μας.

Με μεράκι, αγάπη για τη δουλειά μας  και τη χρήση αγνών πρώτων υλών παντρέψαμε την παράδοση  με   τις σύγχρονες τεχνικές, έχοντας ως στόχο τον απόλυτο σεβασμό στον καταναλωτή και τις γευστικές του επιθυμίες.

Υποχρέωσή μας είναι να προσφέρουμε στον καταναλωτή ένα γευστικό ταξίδι, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στις καθημερινές απλές μας συνήθειες.

Είμαστε δίπλα σας από το πρώτο σας ξύπνημα μέχρι την βραδινή σας επίσκεψη.Γιώργος Ζερβός

DSC_0566.jpg

Ο μαγικός κόσμος της ζαχαροπλαστικής, τον οποίο επέλεξα για να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά, αποτελεί μια γλυκιά διαδρομή στον απέραντο κόσμο αυτής της τέχνης. 

Η ικανοποίηση των γευστικών επιθυμιών των ανθρώπων που επιλέγουν το κατάστημά μου, αποτελεί για εμένα μια καθημερινή πρόκληση. Μέλημά μου είναι η γευστική και η οπτική ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από εκατοντάδες επιλογές.

Όλα μας τα προϊόντα ζυμώνονται και φτιάχνονται καθημερινά με χρήση αγνών πρώτων υλών υψηλής ποιότητας προκειμένου να τα απολαμβάνετε ολόφρεσκα κάθε στιγμή της ημέρας.

Όντας απόφοιτος σχολής Ζωγραφικής, δίνω τη δική μου ξεχωριστή πινελιά σε ό,τι κι αν δημιουργήσω εστιάζοντας τόσο στη γεύση όσο και στην όψη.